Ik meen, dat iedereen recht heeft op goed juridisch advies en rechtsbijstand tegen een redelijke prijs. In de praktijk blijkt dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Enerzijds vinden veel mensen of bedrijven de stap naar een advocatenkantoor te groot en leggen zij zich in een conflict bij de zaken neer, terwijl het sturen van een enkele (juridische) brief of e-mail vaak al voldoende is om een zaak op te lossen. Anderzijds hebben velen bij het inroepen van professionele rechtsbijstand slechte ervaringen opgedaan: hoog oplopende, vaak onbeheersbaar lijkende kosten, met uiteindelijk  onbevredigende resultaten.

Met LEGITATIS wil ik mijn klanten een eerlijk en gedegen juridisch advies en rechtsbijstand tegen een zeer schappelijke prijs bieden. Mijn businessmodel geeft mij de mogelijkheid om mijn honorarium laag te houden. Ik werk vanuit huis en hoef geen fancy kantooruimte of secretariaat te bekostigen.

Als ik de situatie niet rooskleurig voor u inschat, zeg ik dat ook.

Mijn uitgangspunt is dat een gang naar de rechter, zoveel mogelijk, voorkomen moet worden. Ik zal in ieder geval trachten om eerst via mediation tot een oplossing te komen.

Zie mijn Legitatis spot : https://www.youtube.com/watch?v=s0zyoQTuSlA